donderdag, december 1, 2022
HomeGemeenteAannemer reageert op Florisstaete in Obdam

Aannemer reageert op Florisstaete in Obdam

Naar aanleiding van de commotie die is ontstaan omtrent het bouwplan voor de Florisstaete in Obdam reageerde vanochtend namens aannemer Kamp in Heerhugowaard de projectleider planontwikkeling Aad Koot op vragen van ons medium Koggenland.nieuws.nl

Volgens dhr. Koot heeft het ook allemaal veel te lang geduurd. Hij verwees direct naar de procedure bij de Raad van State die heeft plaatsgevonden en die de aannemer heeft gewonnen. Het betrof hier nog wat restsanering.

De provincie Noord-Holland en de gemeente Koggenland waren beiden van mening dat er voldoende uit de grond gehaald was. Wat in het geheel niet klopte met het evaluatierapport wat de aannemer in handen had.

De komende week gaat de aannemer in gesprek met wethouder Knijn van de gemeente Koggenland over het bouwplan. Het kan neerkomen op zowel het oude als het nieuwe bouwplan.

Op de vraag van Koggenland.nieuws.nl over de garage waar de omwonende waarover wij gisteren hebben bericht, meldde de projectleider Aad Koot dat deze garage in het bouwplan zal worden meegenomen.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: