donderdag, mei 19, 2022
Home112Aanhoudingen na beroving in Berkhout

Aanhoudingen na beroving in Berkhout

De man fietste richting de Berkhouterweg en vlak voor het tunneltje de Kleine Wijzend liep er een groep jongens die de weg blokkeerde voor de fietser. Hij werd belaagd door een aantal van deze jongens en zijn portemonnee en fiets werden afgepakt.

Aan de hand van de signalementen kon de politie drie verdachten aanhouden in de directe omgeving. De zaak wordt verder onderzocht.uit Hoorn is in de nacht van zaterdag op zondag slachtoffer geworden van een beroving.e politie kon in de omgeving drie jongens, uit Hoorn, Enkhuizen en Heerhugowaard van 16 en 17 jaar, aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij deze straatroof.

De man fietste richting de Berkhouterweg en vlak voor het tunneltje de Kleine Wijzend liep er een groep jongens die de weg blokkeerde voor de fietser. Hij werd belaagd door een aantal van deze jongens en zijn portemonnee en fiets werden afgepakt. Aan de hand van de signalementen kon de politie drie verdachten aanhouden in de directe omgeving. De zaak wordt verder onderzocht.

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: