donderdag, december 1, 2022
HomeBurgernetPolitie vraagt om uw hulp

Politie vraagt om uw hulp

Bij de meldkamer kwamen vrijwel continu meldingen binnen van een overlastgevende groep jongeren. De jongeren waren in het zwart gekleed en droegen maskers. De meldingen kwamen vrijwel allemaal uit het zuiden van Heerhugowaard.

Basisschool
De politie heeft een tijd lang geprobeerd de groep kleiner te maken. Bij een basisschool aan de Zuidwijkring bleef het echter onrustig en vonden veel vernielingen plaats. Rond 2.30 uur maakte de politie een einde aan de reeks van vernielingen.

De opgepakte jongeren zijn in de leeftijd van 14 tot en met 19 jaar. Heerhugowaard was niet de enige plek waar het onrustig was met Luilak. In Haarlem werden dieren op een kinderboerderij opgejaagd en in Bloemendaal werden boompjes gesloopt.

Auto op z’n kant 
Ook in Bergen was het onrustig. Een jongen van 13 uit Harderwijk en een meisje van 13 uit Bergen zijn daar opgepakt voor het op z’n kant rollen van een auto.

Op de locatie van het incident heeft de politie nog twee achterlaten fietsen gevonden. Hieruit maakt de politie op dat er nog andere jongeren betrokken zijn bij de vernieling. De politie roept de daders op zich te melden.

Image courtesy of Redactie Noordkop Actueel | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: