donderdag, december 1, 2022
HomeNieuws4 dames uit Waarland ontvangen Compliment van Schagen

4 dames uit Waarland ontvangen Compliment van Schagen

Op woensdag 13 juli reikte wethouder Cor Quint het Compliment van Schagen uit aan vier dames van de stichting Help Charley in Waarland. De dames  zijn: Frenchie van der Linden, Hannie Frederiks, Petra Zutt en Eva Bos-Vrijssen. Helaas kon Hannie Frederiks er vanwege omstandigheden niet bij zijn. Zij was gelukkig wel digitaal aanwezig.

De in Waarland wonende Charley Rensen werd in augustus 2019 ziek. Het huis waarin Charley woonde met zijn familie was totaal ongeschikt voor zijn kwetsbare toestand. Het energielevel van zijn ouders was beneden peil en er was onvoldoende budget om te renoveren. In november 2020 is daarom de Stichting Help Charley opgericht. Door middel van crowdfunding en verschillende acties werd er geld ingezameld om de familie Rensen te kunnen helpen bij het renoveren van hun huis, om het weer geschikt te maken voor hun zoontje.

De stichting werd bijgestaan door een grote groep vrijwilligers en bedrijven uit Waarland en omgeving. Zij boden hun hulp aan bij -of leverden materialen voor- de verbouwing. In het najaar van 2021 is het verbouwen begonnen en inmiddels is het huis klaar. Met dank aan al die vrijwilligers in Waarland die hebben bijgedragen aan dit succes.

De vier dames worden in het bijzonder genoemd en krijgen het Compliment van Schagen uitgereikt. Symbolisch staan deze Complimenten voor al die Waarlanders die werk hebben verricht voor Charley en zijn familie.

Het grootste succes laat Charley zien, met hem gaat het steeds beter.

De dames zijn voorgedragen door de mede vrijwilligers en de moeder van Charley, die vinden dat zij het Compliment van Schagen verdienen.

 

Image courtesy of Pierre Mettes 0610626629 info@pierremettes.nl
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: