zondag, november 27, 2022
HomeGemeenteInloopavonden gemeente Koggenland N23 Westfrisiaweg

Inloopavonden gemeente Koggenland N23 Westfrisiaweg

In opdracht van de provincie Noord-Holland werkt bouwbedrijf Heijmans tot eind 2017 aan de realisatie van de N23 Westfrisiaweg. Om u te informeren over de werkzaamheden organiseren de provincie en het bouwbedrijf twee inloopavonden in Koggenland.

Inloopavonden
Eén inloopavond is voor de omgeving van Obdam en één inloopavond is voor de omgeving van Avenhorn/De Goorn. U bent van harte welkom op volgende data en locaties:

Voor omgeving Avenhorn/De Goorn: donderdag 16 april tussen 19:00 en 21:00 uur in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2, 1648 JG te De Goorn.
Voor omgeving Obdam: woensdag 22 april tussen 19:00 en 21:00 uur in Dorpshuis de Brink, Dorpsstraat 155, 1713 HE te Obdam.
Tijdens deze avonden geven provincie Noord-Holland en Heijmans nadere toelichting op de werkzaamheden en de plannen voor de komende tijd. Verder kunt u aan de aanwezige vertegenwoordigers vragen stellen over bijvoorbeeld planning, het ontwerp, de toekomstige situatie, de tijdelijke situatie en de werkzaamheden die op korte termijn plaatsvinden.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie Noord-Holland via het gratis telefoonnummer 0800 0200 600 of mail naar infobu@noord-holland.nl. Ook kunt u terecht op www.n23westfrisiaweg.nl.

N23 Westfrisiaweg tracékaart

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: